League of Legends

League of Legends är ett onlinespel som går ut på att två lag ska försöka förstöra motståndarens bas. Det finns olika banor och de är anpassade för mellan 6 och 10 spelare fördelade på två lag. Spelet släpptes 2009 och har sedan dess rönt stora framgångar i spelvärlden. Att det blivit så populärt beror med stor säkerhet på att det är gratis att ladda ner.

Det är även fritt att spela även om spelarna kan välja att betala på olika sätt för att snabbare göra framsteg och avancera inom spelet. För att vinna måste laget ta sig igenom en rad olika hinder innan de kommer fram till motståndarbasen och kan påbörja förstörelsen av den. Förutom onlinespelet så finns det också ett slotspel i samma serie.

League of Legend slot

League of Legends är en slot vars tema baseras på onlinespelet med samma namn. Detta spel är otroligt populärt världen över och har många fans, så det är inte förvånande att man slagit mynt om detta och skapat ett slotspel i samma anda. Onlinespelet utvecklades av Riot Games och det är även de som ligger bakom animationerna i sloten, vilket ger den samma coola stil.

Spelets upplägg

League of Legends sloten består av 20 hjul och totalt 20 vinstlinjer. Symbolerna som används härstammar naturligtvis också från originalspelet så alla som spelat förut kommer att känna igen sina favoritkaraktärer. Utvecklarna bakom sloten, Slot studio, brukar vara generösa med sina bonusar och det är inget man gör undantag för i League of Legends. Här utlöses bonusen när tre scatter-symboler visar sig samtidigt.

En mycket snygg slot

Som sagt så står det ursprungliga spelbolaget för konsten bakom grafiken, så den håller väldigt hög kvalitet. Hela sloten är väldigt snygg och man har också lagt ner en hel del arbete på att den också ska vara användarvänlig. Och det har man verkligen lyckats med. Alla funktioner är lätta att hitta och använda. Allt som allt borgar det för en rolig spelupplevelse.

Related Posts