Om Oss

Om oss

Det är jag, Valter Gunnarsson, som ligger bakom majoriteten av det material som publiceras på Moba.nu. Fascinationen för MOBA-spel har funnits länge, och jag förundrades tidigt över hur kul det var att spela MOBA-spel. Redan när duktiga moddare gjorde tidiga versioner av moderna MOBA-spel i exempelvis Star Craft och Warcraft fanns jag på plats och spelade.

Jag har dock aldrig försökt mig på att göra egna moddar, då jag inte har de kunskaper som krävs. Men lyckligtvis behöver man inte längre förlita sig på modifikationer, då det numera finns hur många bra MOBA-spel som helst att välja bland.

Mina medhjälpare

Johanna Ström

Johanna är 26 är gammal och en vän till familjen. Hon har nyligen fått upp sina ögon för MOBA-spel, och har till och med anordnat en lokal turnering med sammanlagt 10 spelare. Även om hon inte har lika goda kunskaper som mig inom MOBA är hon ett välkommet tillskott till MOBA.nu-familjen.

Johanna kommer inte att skriva något redaktionellt material, men hon är en riktig guldgruva när det kommer till att hitta på nya saker som hon tycker ska uppmärksammas i bloggen. Då hon spelar MOBA-spel frekvent finns det alltid någonting som hon tycker är viktigt, och som jag i min tur får nöjet att skriva om.

Håkan Ek

Håkan arbetar till vardags som webmaster på en lokal gymnasieskola. Håkan har ett stort allmänintresse inom spel, men har inte riktigt fastnat för MOBA-genren. Men det gör ingenting. Så länge han är behjälplig gällande alla tekniska aspekter såsom bildkomprimering och backup, då är han alltid en viktig kugge i hjulet.

Vi har förvisso fått Håkan att spela ett av många bra MOBA-spel, det vill säga League of Legends. Med lite tur blir han i framtiden kanske lika MOBA-frälst som mig och Johanna.